CURRENTLY IN: LONDON, UK
READING

Infrumusetare cu Nomasvello

Infrumusetare cu Nomasvello

Hello dragele mele,

Azi voi impartasi cu voi, experienta foarte frumoasa ce am avut-o cu Nomasvello, un salon de infrumusetare din SIGMA, Cluj-Napoca.

 Nu merg des la astfel de saloane asa ca nu am stiut exact ce ma va astepta. Am intrat, m-am asezat frumos sa imi astept randul, sa vad despre ce este vorba.

Stiam ca imi doresc un tratament pentru petele de la acnee, iar pentru restul asteptam o indrumare. Dupa cateva minute de asteptare, Diana manager-ul salonului a iesit din cabinet, dupa un tratament avut cu o clienta. Mi-a daruit cel mai frumos zambet, iar eu o imbratisare calda. Am stat de vorba putin, am aflat cate ceva despre fiecare. Pasiunile noastre, visele noastre si ceea ce ne-a adus in locul unde suntem acum.

Un inceput perfect.

Nu stiam exact ce voi avea nevoie pentru un tratament de acnee insa Diana a avut grija de asta. M-a incurajat sa fac intai un tratament de Pro-Skin care imi va curata pielea in profunzime si va deschide porii, iar mai apoi sa fac tratamentul de Rejuvenare. Un tratament care ajuta la estomparea petelor de la acnee, si nu numai.

AICI puteti citi totul despre ceea ce va poate oferi acest tratament. Insa e nevoie de un minim de 6 sedinte. Pntru mine a fost prima.

Tratamentul Pro-Skin a fost o incantare totala. Ajuta la eliminarea punctelor negre, la regenerarea celulelor si stimuleaza producerea de Colagen. Iar pentru cele care nu stiti, Colagenul este unul din factorii cei mai importanti care ajuta la mentinerea elasticitatii pielii. De aceea, pentru estomparea petelor lasate de la acnee e nevoie de tratamente care stimuleaza colagenul deja aflat in pielea noastra si produse care contin colagen.

Tratamentul nu a durat mult. Diana a avut cea mai mare grija cu mine. Mi-a explicat frumos fiecare etapa, iar la final am simtit un efect imediat. Pielea imi era mai moale, mai fina mai ferma. Nu m-am iritat deloc nici ziele urmatoare. Asa ca dragele mele daca sunteti curioase sa incercati, va incurajez cu tot dragul.

Astept cu drag sa va raspund oricareri intrebari


COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
FOLLOW: @adaapop