CURRENTLY IN: LONDON, UK
READING

Don’t be easily impressed (RO)

Don’t be easily impressed (RO)

#FromABrokenHeartamuse_23d

Draga mea,

Nu te lăsa impresionata de zâmbetul lui șarmant, de mașina lui sau de realizările lui.

Nu te lăsa impresionată de complimentele sau promisiunile pe care ți le face. Daca te va plăcea cu adevărat v-a merge dincolo de cuvinte, afirmații sau promisiuni.

Ești o fată specială, foarte specială; dar nu avea impresia ca și pentru el e așa. Nu avea impresia că tu ești excepția de la regulă. Pe toate le-a tratat ca pe niște obiecte de împrumutat iar tu ești cea specială. NU! Nu crede așa o minciună. Dacă ești chiar specială în ochii lui, îți va arăta asta în timp. De aceea trebuie sa ai răbdare. Dacă iți este teamă ca astfel îl vei pierde, făcându-l să aștepte, atunci poți renunța la el de acum. În tine nu trebuie să existe o astfel de frică. Fii conștientă de valoarea ta și nu lăsa pe nimeni să o distrugă.

Nu te arunca repede în brațele lui, fiindcă mare iți va fi mirarea când nu peste mult timp vei îmbrățișa doar perna ta, care e sătulă să îți mai absoarbă lacrimile disperate.

Nu căuta atenție și nu te compromite pentru nimic.

Tu nu meriți să suferi! Meriți să fii fericită, să ai o adolescență si o tinerețe împlinită.

Cunoaște-ți locul, creează-ți scopuri și luptă pentru ele.

Nu lăsa pe nimeni să iți strice demnitatea.

Toți avem nevoie de iubire, de complimente si încurajări, și poate tu ai nevoia asta mai mare decât noi toți. Dar nu uita că mai presus decât orice, tu ai nevoie sa fi respectată si prețuită. Iar lucrurile acestea nu iți pot fi oferite de orice băiat. De aceea merită, crede-mă, merită sa aștepți după el.

Decât o adolescență plină de suferință și lacrimi, mai bine o adolescență plină de aventuri împreună cu prietenii tăi. Călătorește, citește, nu iți fie teamă să cunoști cat mai mulți oameni si învață! Devino ceea ce ești menită sa devii: O femeie înțeleaptă, care va fi iubită, respectată si prețuită de el, fără margini.

Mai bine singură 5 ani, decât să trăiești cu regret pentru toată viața.

Să ai așteptări mari de la tine!! Și nici una de la cei din jur.

Nu te lăsa impresionată ușor! Ei vor ști cât de simplu le-a fost sa te prindă in plasă și niciodată nu îți vor dărui mai mult. Iți vor ști valoarea si nu vor mai avea puterea sa te respecte, sa te prețuiască. Așa că draga mea, GARDA SUS!

Ești frumoasă! Ești atât de specială! Nu lăsa pe nimeni sa iți spună contrariul! Crede în tine si nu renunța la fericirea ta, pentru o pasiune de moment. Fi calculata si gândește limpede înainte de a fi prea târziu!

Chiar și băieții pot deveni o dependență!

 


COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
FOLLOW: @adaapop